Facebook
Gratis intakegesprek en testbehandeling
NIEUW! Cryolipolyse: meer dan 20% vet weg!

foto

De meest gestelde vragen

Hoe werkt de laser precies?
Is de behandeling pijnlijk?
Hoeveel behandelingen zijn er nodig?
Hoe lang duurt een behandeling?
Kan iedereen zich laten behandelen?
Is het veilig?
Waarom de LightSheer Diodelaser?
Worden de behandelingen vergoed?
Wat kost het?

Hoe werkt de laser precies?

De Lightsheer Diodelaser produceert een zeer geconcentreerde lichtstraal die de haarwortel vernietigt zonder schade aan te brengen aan de huid. Ongewenste haargroei is op die plaats vervolgens niet meer mogelijk.

Is de behandeling pijnlijk?

De LightSheer beschikt over een unieke koelsysteem waardoor de huid tijdens het vrijkomen van de laserenergie tot 5°C wordt gekoeld. Door deze koeling is de behandeling niet pijnlijk, de meeste klanten ervaren een ietwat prikkelend gevoel. Verdoving is niet nodig. Na de behandeling is de huid alleen wat rood, zoals na zonnebrand. Deze reactie verdwijnt snel, u kunt direct uw normale bezigheden hervatten. Er blijven na de behandeling geen littekens over.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Voor een optimaal resultaat zijn gemiddeld 3 tot 6 behandelingen noodzakelijk. De behandelingen vinden plaats met tussenpozen van 4 tot 8 weken.

Hoe lang duurt een behandeling?

Afhankelijk van het te ontharen gebied varieert de behandeling van 10 minuten (bijvoorbeeld voor de behandeling van een bovenlip) tot 1 uur (bij de behandeling van de rug). Vrijwel alle lichaamsdelen kunnen behandeld worden.

Kan iedereen zich laten behandelen?

Met de LightSheer Diode laser zijn, in tegenstelling tot andere ontharingslasers, vrijwel alle huidtypes, van licht tot donker, zeer goed te behandelen.

Is het veilig?

Ja.
De LightSheer Diode laser is als eerste ontharingslaser door de uiterst kritische Amerikaanse keuringsdienst FDA goedgekeurd. Daarnaast hebben onderzoekers van de Harvard Universiteit in Amerika de goede resultaten met deze laser in wetenschappelijk onderzoek bevestigd.

Waarom de LightSheer Diodelaser?

Deze laser behandelt 1 vierkante centimeter per seconde,aanzienlijk meer dan de andere lasers. Hierdoor zijn er minder behandelingen nodig, waardoor de totaalprijs beduidend lager uitvalt.

Worden de behandelingen vergoed?

De vergoedingen voor de behandelingen, die uitgevoerd worden door een gediplomeerd lasertherapeute, verschillen per verzekering en per behandeling. Op grond van uw polisvoorwaarden kan uw ziektekostenverzekeraar of ziekenfonds u precies vertellen welke rechten op vergoeding u heeft.

Wat kost het?

De kosten zijn afhankelijk van de grootte van het te behandelen oppervlak. Onze LightSheer laser behandelt 1 vierkante centimeter per seconde, aanzienlijk meer dan andere lasers. Hierdoor zijn er minder behandelingen nodig, waardoor de totaal prijs beduidend lager uitvalt. Daarnaast liggen onze prijzen in vergelijking met andere klinieken die de LightSheer gebruiken sowieso lager. Tijdens het eerste consult/intake gesprek wordt een prijsindicatie afgegeven. Zie ook prijzen en vergoedingen.